GM lansează seria ecologică

Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe, GMC Sierra şi GMC Yukon sunt modelele care au suferit îmbunătăţiri menite a le scădea consumul. Şi ce îmbunătăţiri.

GM lansează seria ecologică GM lansează seria ecologică

Consumul tot imens a ramasModelele Pick-Up motorizate de un V8 FlexFuel de 5,3 litri de 320 CP şi 461 Nm sau de unul de 315 CP şi-au îmbunătăţit consumul după cum urmează: în oraş de la 14 la 15 mile pe galon şi pe autostradă de la 20 la 21 mile pe galon. Incredibil. Iar GM mai are şi pretenţia să denumească modelele XFE, de la Xtra Fuel Economy.

Performanţele uluitoare au fost realizate prin reducerea greutăţii cu ocazia folosirii componentelor de aluminiu, de la blocul motor până la jantele din aliaj de 17 sau 18 inch. Aerodinamica a fost şi ea îmbunătăţită, prin reducerea gărzii la sol şi montarea unor accesorii ce permit dminuarea rezistenţei la înaintare. Dacă asta întelege GM prin ecologie nu e de mirare că îi aşteaptă falimentul.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.