GM - Motor nou

GM a anunţat noul său propulsor de 4,5 litri V8 Duramax diesel disponibil pe camionetele Chevrolet Silverado si GMC Sierra şi Hummer H2

GM - Motor nou GM - Motor nou

Motorul va dezvolta cel puţin 310 CP datorită turbinei cu geometrie variabilă, pieselor din aluminiu şi cele patru supape pe cilindru. În ansamblu, inginerii de la GM au reuşit să păstreze totul la o mărime compactă, asemănătoare cu cea a motoarelor V8 pe benzină. De accea oficialii americani au declarat că noul motor va putea fi instalat pe o gamă variată de modele. Aşadar, să nu ne mirăm dacă o să vedem un Corvette sau un Camaro diesel. GM estimează ca noul motor va consuma mai puţin cu 25% decât cel de 6,6 litri Duramax dezvoltat în colaborare cu Isuzu, îşi va reduce emisiile de CO2 cu 13% şi 90% în cazul lui NOx şi va respecta normele de emisii pentru diesel ce vor intra în vigoare din 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.