GM va produce motoare diesel

General Motors intenţionează să ofere, pe piaţa americană, automobile echipate cu motoare diesel, sub mărcile Saturn şi Cadillac, din 2010, a declarat o sursă apropiată situaţiei, citată de publicaţia Automotive News, transmite Reuters.

GM va produce motoare diesel GM va produce motoare diesel
Statele Unite urmează să introducă cele mai stricte reglementări din lume privind emisiile poluante precum oxidul de azot, începând cu modelele anului 2008, iar GM nu s-a implicat încă în producerea unor motoare diesel, ca soluţie de economisire a carburanţilor, din cauza costurilor ridicate.

Vicepreşedintele grupului, Bob Lutz, a confirmat că GM va echipa automobile, vehicule de teren şi camioane de tonaj mic cu motoare diesel mai puţin poluante.

DaimlerChrysler, Volkswagen, precum şi producătorii japonezi Nissan Motor şi Honda Motor au anunţat deja că vor produce automobile cu motoare diesel care vor respecta noile standarde privind emisiile poluante impuse de autorităţile americane.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.