GM va vinde în Europa modele premium Buick cu siglă Opel

Încă nu există o confirmare oficială a acestui pas strategic, dar cei de la GM Inside News afirmă că Opel va ataca segmentele premium din Europa cu modele vândute momentan de Buick în SUA şi China.

GM va vinde în Europa modele premium Buick cu siglă Opel GM va vinde în Europa modele premium Buick cu siglă Opel

Conform celor de la GM Inside News, se pare că General Motors va aduce în Europa şi modele care, până acum, erau rezervate doar pieţelor americană sau chineză.

Un pas logic, dacă ne gândim că Opel Insignia sau Opel Astra sunt oferite şi cu siglă Buick, sub forma modelelor Regal, respectiv Verano. Pe de altă parte, Buick are o foarte bună reputaţie în domeniul maşinilor premium în afara Europei. Prin urmare, în curând Opel va ataca şi mărci premium cunoscute, reintrând pe nişte segmente de piaţă destul de conservatoare.

Unul dintre modelele care va purta siglă Opel în Europa va fi a doua generaţie a marelui Buick LaCrosse, o maşină impozantă şi cu un stil foarte plăcut, care va ataca fără menajamente segmentul berlinelor premium de clasă mare. Cu alte cuvinte, un demn urmaş al defunctelor Opel Omega şi Senator, ori, mai nou, Signum.

Şi mai interesantă va fi intrarea în segmentul SUV-urilor de lux, unde va fi oferită următoarea generaţie a marelui Buick Enclave. Acesta a fost deja bine primit de publicul din SUA şi China, aşa încât se anunţă o ofertă foarte competitvă printre SUV-urile mari cu 7 locuri.

Evident, cele două modele vârf de gamă vor fi adaptate pentru piaţa europeană, urmând a avea în ofertă şi motoare cu 4 cilindri (pe lângă cele V6), precum şi propulsoare diesel.

Totuşi, ofensiva Opel în domeniul premium european nu va surveni mai devreme de jumătatea acestui deceniu, SUV-ul fiind programat pentru 2015, iar berlina de clasă mare pentru 2016.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.