go4games.ro – siteul celor mai buni gameri

go4it.ro a lansat go4games.ro, un site specializat, la propriu si la figurat, în jocuri.

go4games.ro – siteul celor mai buni gameri go4games.ro – siteul celor mai buni gameri

go4games.ro reprezintă sursa de informaţii a gamerilor de toate vârstele. Fie că este vorba despre un casual gamer sau un gamer înrăit, go4games.ro le oferă acestora cele mai importante şi interesante subiecte: ştiri despre ultimele jocuri lansate sau care urmează să fie lansate, alături de review-uri realizate de către redactorii go4games.ro. Redactorii site-ului au o experienţă îndelungată şi sunt cunoscuţi gamerilor din presa românească de specialitate.

Accesând www.go4games.ro, userul poate sa descarce jocuri gratuite, demo-uri, utilitare, chat-uri şi multe altele.

Iar pentru a aniversa patru ani de la lansare, go4it.ro, primul site de gadget-uri din România, a venit în întâmpinarea numeroşilor gameri din ţară atât prin lansarea go4games.ro, cât şi printr-un concurs dedicat pasionaţilor de jocuri.

Cei care vor să participe la concurs, trebuie să trimită review-uri la jocurile preferate şi să adune cât mai multe voturi pentru acestea timp de o lună. La final, echipa go4games.ro va alege trei câştigători din Top 10 cele mai votate review-uri din concurs. Premiul cel mare este un laptop special de gaming, Asus G73.

Găseşte aici mai multe detalii despre premii!

Despre go4it.ro

Lansat in iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din Romania. Adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadget-urilor, intr-un limbaj accesibil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.