Go4it.ro, principala sursă de informaţie despre tehnologie şi gadgeturi, la cota 1.000.000!

Felicitări colegilor de la Go4it.ro, site-ul care a devenit principala sursă de informaţii despre tehnologie în general, şi gadgeturi în special, pentru pasionaţii acestor domenii. Luna ianuarie a lui 2012 a consemnat depăşirea barierei de 1 milion de vizitatori unici pe lună!

Go4it.ro, principala sursă de informaţie despre tehnologie şi gadgeturi, la cota 1.000.000! Go4it.ro, principala sursă de informaţie despre tehnologie şi gadgeturi, la cota 1.000.000!

Colegii de la Go4it.ro au reuşit, în mai puţin de un an de zile, să ajungă la peste 1.000.000 de gadgetari fideli în luna ianurie a acestui an, o performanţă notabilă pentru internetul românesc şi pentru domeniul tehnologiei şi gadgeturilor de care se ocupă redactorii Go4it.ro.

Practic, pe Go4it.ro puteţi găsi tot ce vă interesează despre smartphone-uri, tablete, laptopuri, aparate foto şi toate dispozitivele care încorporează cele mai noi tehnologii. Anul trecut a fost lansat şi un site dedicat jocurilor de PC şi console, Go4games.ro, alături de care utilizatorii Go4it.ro au mai fost premiaţi cu numeroase premii: gadgeturi, jocuri originale şi licenţe antivirus gratuite.

Prin urmare, 2012 va fi un an plin de evenimente şi surprize, Go4it.ro pregătindu-le fanilor şi pasionaţilor numeroase concursuri, dar şi o înfăţişare nouă, atât pentru cei care vizitează Go4it.ro de pe calculator, cât şi pentru cei care intră de pe telefonul mobil sau tabletă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.