Golf BlueMotion la Salonul de la Frankfurt

Volkswagen va prezenta luna viitoare la salonul auto de la Frankfurt şase modele, toate dispunând de tehnologia BlueMotion.

Golf BlueMotion la Salonul de la Frankfurt Golf BlueMotion la Salonul de la Frankfurt

Rolul principal la acest salon îl va avea noul model Golf BlueMotion, care va deţine titlul de cel mai economic motor diesel. Cu doar 4,5 litri la 100 km/h, consumul acestuia fiind redus cu 0,6 litri faţă de modelul original iar emisiile fiind şi ele reduse de la 135 g/km la 119 g/km.

Faptele acestui motor diesel de pe modelul Golf BlueMotion fac ca distanţele de peste 1200 km să fie posibile cu doar un rezervor plin de 55 de litri.

VW Golf BlueMotion va apărea prima dată pe piaţa auto din Germania la un preţ de 20.615 euro, fiind cu 315 euro mai ieftin faţă de modelul Golf 1.9 TDI Trendline.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.