Golf GTI nu are nicio şansă în faţa lui Hyundai i30 N. Din trei încercări ia bătaie de fiecare dată - VIDEO

Noul Hyundai i30 N este hot hatch-ul momentului ...

Noul Hyundai i30 N este hot hatch-ul momentului. Pentru a ne demonstra asta australienii de la CarAdvice l-au pus să se întreacă cu popularul Volkswagen Golf GTI. Au fost organizate curse diferite: una cu launch control pornit, una cu el oprit, şi o a treia cursa cu ESC-ul (Electronic Stability Control) dezactivat.

După cum arată videoclipul, Golf GTI nu a avut nicio şansă, i30 N căştigând în toate cele trei curse. Cu toate acestea, merită menţionat faptul că autovehiculele nu erau asemănătoare, deoarece VW era într-o versiune specială GTI mai mică, cu 230 cp, în locul celei de performanţă de 245 CP. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.