Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z

Honda a primit o serie de premii Good Design Awards pentru produsele sale, inclusiv pentru modelul sport hybrid Honda CR-Z, căruia i-a fost atribuit premiul “Good Design – Cele mai bune 15 produse”. CR-Z a fost ales pentru originalitatea sa şi va fi prezentat publicului la evenimentul Grand Award în data de 10 noiembrie.

Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z

Evenimentul Good Design Awards dovedeşte faptul că designul duce la răspunsuri noi într-o varietate de domenii ale activităţii umane şi oferă noi direcţii pentru un alt stil de viaţă, industrie şi societate. Juriul a descris obtinerea fără compromisuri a aerodinamicii acoperişului şi linia de curgere din partea frontală până la panourile laterale ale lui Honda CR-Z ca fiind un design admirabil, care ar putea să redefinească punctul de referinţă în "atracţia maşinii". Plecând de la acest principiu, modelul a fost onorat cu premiul "Cele mai bune 15 produse Good Design Award. "


Această ediţie marchează al 5 -lea an consecutiv în care un produs Honda a fost răsplătit cu premiul "Good Design - Cele mai bune 15 produse"; produsele câştigătoare la ediţiile anterioare sunt scuterul Monpal ML200, HondaJet, Honda FCX Clarity, vehiculul electric cu pile de combustibil şi hybridul Insight.

Premiul Good Design Award va fi selectat în data de 10 noiembrie din cele mai bune 15 produse şi va fi înmânat câştigătorului de către prim-ministrul japonez, Kan Naoto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.