Goodwood Festival of Speed 2007

Anul acesta, producătorul care a ţinut capul de afiş al evenimentului britanic este Toyota, care celebrează 50 de ani de motorsport.

Goodwood Festival of Speed 2007 Goodwood Festival of Speed 2007
Evenimentul a devenit un must pentru orice împătimit al maşinilor de curse de altădată, dar şi unul dintre locurile care nu pot lipsi din agenda unui colecţionar adevărat. Ediţia de anul acesta are în prim plan marca Toyota, care expune cinci dintre cele mai cunoscute modele de curse pe stâlpii special amenajaţi în faţa Goodwood House, locul recepţiilor. Alt eveniment important în cadrul acestui festival este celebrarea a 60 de ani de existenţă ai mărcii Ferrari, ceea ce a însemnat, pe lângă un party special, şi expunerea celor mai exclusive modele Ferrari. În rest, numeroase nume consacrate sau dispărute în zilele noastre aşteaptă admiraţia pasionaţilor sau cecurile colecţionarilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.