Goodyear Dunlop ia atitudine

Goodyear Dunlop Europa porneşte o campanie prin care ia o poziţie serioasă împotriva distribuitorilor, broker-ilor sau vânzătorilor ambulanţi care importă ilegal produse pentru a le vinde pe pieţele de desfacere europene ale companiei.

Goodyear Dunlop ia atitudine Goodyear Dunlop ia atitudine

Până acum, anul acesta compania Goodyear Dunlop a luat deja atitudine împotriva distribuitorilor neautorizaţi în câteva ţări din Europa, în particular în ţările regiunii Benelux, în Germania, Franţa şi ţările baltice şi intenţionează să ia atitudine şi împotriva altor zece distribuitori în următoarele săptămâni.

Un import ilegal paralel este definit ca un produs ce nu violează legea sau încalcă drepturi ale ţării de export dar care în momentul importului în Uniunea Europenă încalcă o convenţie, un drept prestabilit şi ca atare instituit sau violează alte legi aplicabile precum legile competiţiei în cadrul Uniunii Europene.

Compania a desemnat o echipă de experţi în fiecare ţară, coordonată de departamentul juridic european al companiei din Bruxelles, să monitorizeze acele tranzacţii de pe piaţă care implică mărcile corporaţiei Goodyear Dunlop – Goodyear, Dunlop, Fulda,  Sava şi  Debica  – care sunt vândute în cadrul UE. Dacă această echipă întocmeşte un caz solid, compania va lua o poziţie legală/juridică care ar putea impune companiei importatoare să plătească despăgubiri, să îşi distrugă stocul, să desconspire lanţul relevant de furnizori de produs şi să înceteze distribuirea acestor produse.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.