Goodyear în topul Fortune

Goodyear Tire & Rubber Company, compania producătoare de anvelope, a fost recunoscută de revista Fortune ca fiind cea mai de admirat companie producătoare de componente pentru vehicule motorizate din lume.

Goodyear în topul Fortune Goodyear în topul Fortune

Goodyear a fost în fruntea listei celor mai bune companii la patru capitole cheie: inovaţie, managementul resurselor umane, utilizarea bunurilor şi profitului şi orientarea globală.

Printre companiile producătoare de componente pentru vehicule motorizate ce apar în lista Most Admired Companies în America, Goodyear a fost de asemenea apreciată ca fiind cea mai bună în ceea ce priveşte inovaţia şi calitatea produselor şi serviciilor sale.

Această recunoaştere din partea colegilor noştri de breaslă este ceva de care suntem extrem de mândri,” a spus Robert J. Keegan, preşedinte şi CEO al Goodyear. "Nu numai că Goodyear conduce în segmentul nostru de industrie, dar am fost cotaţi mult înaintea competitorilor noştri de la nivel global", a mai adăugat acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.