Goodyear lansează noua gamă de anvelope Eagle F1 SuperSport pentru şosea şi circuit

Autor: ProMotor 15 apr. 2019 Știri auto

Cele trei anvelope utilizează tehnologii inovative şi compuşi care aduc îmbunătăţiri distanţei de frânare şi timpilor de pe circuit. S-a urmărit ca experienţa şofatului să nu fie deloc afectată, iar punctele la care s-a mai lucrat au fost reacţia în viraje, la frânare şi la negocierea virajelor.

The Eagle F1 SuperSport utilizează întreaga experienţă în domeniul anvelopelor de curse a Goodyear pentru a oferi aderenţă superioară şi manevrabilitate. Schimbările de direcţie receptive sunt asigurate prin intermediul profilului cu nervuri rigide, în timp ce structura închisă masivă din exterior, folosită pe umerii anvelopei, oferă control în timpul transferului de greutate în viraje. Caracteristicile anvelopei permit şoferilor să-şi depăşească limitele în viraje pe suprafeţe uscate şi să se bucure, în acelaşi timp, şi de frânarea excelentă şi manevrabilitatea pe suprafeţele umede.

The Eagle F1 SuperSport R impune noi niveluri ale aderenţei şi preciziei direcţiei, atât pe circuitul de curse, cât şi în afara lui. Nivelurile de aderenţă sunt îmbunătăţite prin folosirea unui compus cu un grad mărit de fricţiune, care asigură aderenţă de excepţie pe suprafeţele uscate, în timp ce stabilitatea excelentă la viraje este datorată punţilor aflate în canelurile interioare ale benzii de rulare, ce reduc deformarea blocurilor atunci când li se aplică forţe extreme la viraje. Reacţia şi precizia direcţiei au fost, de asemenea, îmbunătăţite prin optimizarea amprentei anvelopei, pentru distribuţia corespunzătoare a presiunii.

The Eagle F1 SuperSport RS este modelul cel mai potrivit pentru curse al gamei, creat pentru a depăşi limitele circuitului, fiind în acelaşi timp omologat pentru şosea. Compuşii speciali, folosiţi de obicei în crearea anvelopelor de curse, asigură aderenţă de excepţie şi performanţă pe carosabil uscat. Două coduri vor fi introduse în Martie 2019, cu dimensiunile 265/35 ZR20 şi 325/30 ZR21.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide