Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte

Gama de anvelope de camion pentru servicii mixte au o rezistenţă îmbunătăţită la defecţiuni, durabilitate crescută şi garanţie pentru reşapare şi defecţiuni accidentale

Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte

Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte cu rezistenţă îmbunătăţită la defecţiuni, durabilitate crescută şi garanţie pentru reşapare şi defecţiuni accidentale, în comparaţie cu anvelopele Goodyear pentru servicii mixte anterioare. Noua gamă OMNITRAC foloseşte tehnologia DuraShield şi combină rezistenţa de excepţie cu performanţa îmbunătăţită şi reşaparea mai rapidă. 

Anvelopele au fost dezvoltate pentru vehiculele care activează în aplicaţiile moderne de servicii mixte, unde întâmpină condiţii dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe şosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton şi vehiculele cu gabarit mic care operează în domeniul construcţiilor, cum sunt camioanele pentru deşeuri, camioanele de reciclare, vehicule din domeniul transportului de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Noua gamă OMNITRAC cuprinde 10 dimensiuni (şase anvelope de direcţie OMNITRAC S şi patru anvelope de tracţiune OMNITRAC D), incluzând una nouă pentru industria serviciilor mixte. Dimensiunea 315/70R22.5 acoperă trendul în plină dezvoltare ce foloseşte tractoare standard în acest sector al pieţei.

OMNITRAC S

Anvelopa de direcţie OMNITRAC S este concepută pentru a se potrivi condiţiilor specifice industriei de construcţii moderne şi aplicaţiilor similare, unde o mare porţiune de drum este nepavată. Beneficiile pe care această anvelopă le oferă sunt: performanţa optimă a uzurii pe şosea, nivelul înalt semnificativ al rezistenţei la uzură a benzii de rulare şi posibilitatea de reşapare mai rapidă, datorită tehnologiei DuraShield.

OMNITRAC D

Noua anvelopă de tracţiune OMNITRAC D prezintă o bandă de rulare prevăzută cu trei caneluri direcţionale, ce optimizează performanţa pe autostradă şi pe timp de iarnă. Anvelopa OMNITRAC D oferă performanţă îmbunătăţită la uzură pe şosea, tracţiune excelentă pe toate tipurile de suprafeţe, pe tot parcursul vieţii, durată de viaţă crescută şi reşaparea garantată. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei şi rezistenţa la uzură a benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătăţite, cu un nivel crescut de rezistenţă la tasare, inclusiv în timpul operaţiunii de încetinire.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.