Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte

Autor: Marius Vișan 28 nov. 2018 Știri auto

Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope de camion pentru servicii mixte cu rezistenţă îmbunătăţită la defecţiuni, durabilitate crescută şi garanţie pentru reşapare şi defecţiuni accidentale, în comparaţie cu anvelopele Goodyear pentru servicii mixte anterioare. Noua gamă OMNITRAC foloseşte tehnologia DuraShield şi combină rezistenţa de excepţie cu performanţa îmbunătăţită şi reşaparea mai rapidă. 

Anvelopele au fost dezvoltate pentru vehiculele care activează în aplicaţiile moderne de servicii mixte, unde întâmpină condiţii dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe şosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton şi vehiculele cu gabarit mic care operează în domeniul construcţiilor, cum sunt camioanele pentru deşeuri, camioanele de reciclare, vehicule din domeniul transportului de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Noua gamă OMNITRAC cuprinde 10 dimensiuni (şase anvelope de direcţie OMNITRAC S şi patru anvelope de tracţiune OMNITRAC D), incluzând una nouă pentru industria serviciilor mixte. Dimensiunea 315/70R22.5 acoperă trendul în plină dezvoltare ce foloseşte tractoare standard în acest sector al pieţei.

OMNITRAC S

Anvelopa de direcţie OMNITRAC S este concepută pentru a se potrivi condiţiilor specifice industriei de construcţii moderne şi aplicaţiilor similare, unde o mare porţiune de drum este nepavată. Beneficiile pe care această anvelopă le oferă sunt: performanţa optimă a uzurii pe şosea, nivelul înalt semnificativ al rezistenţei la uzură a benzii de rulare şi posibilitatea de reşapare mai rapidă, datorită tehnologiei DuraShield.

OMNITRAC D

Noua anvelopă de tracţiune OMNITRAC D prezintă o bandă de rulare prevăzută cu trei caneluri direcţionale, ce optimizează performanţa pe autostradă şi pe timp de iarnă. Anvelopa OMNITRAC D oferă performanţă îmbunătăţită la uzură pe şosea, tracţiune excelentă pe toate tipurile de suprafeţe, pe tot parcursul vieţii, durată de viaţă crescută şi reşaparea garantată. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei şi rezistenţa la uzură a benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătăţite, cu un nivel crescut de rezistenţă la tasare, inclusiv în timpul operaţiunii de încetinire.
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide