Google Maps va oferi navigaţie offline cu îndrumare vocală. VIDEO

Oficialii Google au anunţat că aplicaţia Maps pentru Android va oferi în curând şi funcţia de navigaţie offline, cu tot cu îndrumare vocală şi căutare de puncte de interes.

Google Maps va oferi navigaţie offline cu îndrumare vocală. VIDEO Google Maps va oferi navigaţie offline cu îndrumare vocală. VIDEO

Google Maps este una dintre cele mai bune şi folosite aplicaţii de navigaţie prin GPS din lume, iar în curând va deveni şi mai bună, fiindcă oficialii companiei Google au anunţat că Maps va oferi, până la sfârşitul lui 2015, navigaţie offline cu îndrumare vocală şi căutare de puncte de interes, scrie The Verge.

În aplicaţia Google Maps pentru sistemul de operare Android există de ceva vreme funcţia de descărcare a unor porţiuni din hartă, însă acestea nu sunt foarte folositoare atunci când nu ai acces la internet, pentru că nu sunt afişate punctele de interes şi nu poţi primi indicaţii.

În videoclipul de mai jos, înregistrat în timpul conferinţei anuale Google I/O, se poate vedea cum aplicaţia de hărţi a gigantului IT american funcţionează fără cusur atunci când nu are o conexiune de internet disponibilă. Se pot căuta locuri (ca magazine, muzee etc.) şi se poate folosi funcţia de navigare cu indicaţii vocale, la fel cum se întâmplă deja în cazul aplicaţiei Here Maps.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.