GPS-ul m-a pus să fac asta! Şoferiţa a făcut o manevră care a ajuns VIRALĂ pe internet - FOTO

Şoferiţa a făcut o manevră care a ajuns a ajuns VIRALĂ pe internet: GPS-ul m-a pus să fac asta - FOTO

GPS-ul m-a pus să fac asta! Şoferiţa a făcut o manevră care a ajuns VIRALĂ pe internet - FOTO GPS-ul m-a pus să fac asta! Şoferiţa a făcut o manevră care a ajuns VIRALĂ pe internet - FOTO

Într-un post de pe Facebook, Departamentul de Poliţie Duquesne, SUA, a povestit cum o şoferiţă a ajuns să conducă pe şina de tren, după ce a primit aceste instrucţiuni de la GPS. Femeia conducea o Kia Optima, iar când au văzut maşina blocată pe şinele de tren partorii au sunat la poliţie. 

Postare 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.