Grafica din Project CARS este dureros de frumoasă. Ce sistem trebuie să ai ca să rulezi jocul [VIDEO]

Oricât de mult ar amâna debutul, creatorii Project CARS vor fi iertaţi mai uşor dacă mai publică imagini surprinse în joc. Partea bună este că nu trebuie să mai aşteptăm mult. Sperăm.

Grafica din Project CARS este dureros de frumoasă. Ce sistem trebuie să ai ca să rulezi jocul [VIDEO] Grafica din Project CARS este dureros de frumoasă. Ce sistem trebuie să ai ca să rulezi jocul [VIDEO]

Ultima dată când am zis că Project CARS se apropie de finalizare a fost în decembrie 2014, adică acum cinci luni. N-aş îndrăzni să spun că pe 7 mai 2015 îl vei avea, cu siguranţă, disponibil pentru achiziţie, însă dorinţa de a-l vedea lansat mă face să mă păcălesc - din nou - că de data asta va fi lansat. 

Problema pe care ar trebui să mă concentrez acum este cea a resurselor pe care le cere jocul. Colegii de la Go4Games au publicat cerinţele pentru Project CARS (şi un video cu versiunea multiplayer) şi, ei bine, dacă vrei ca grafica să arate aşa, ca în imaginile de aici, va trebui să fii pregătit cu procesor de minim 3,5 GHz (Intel) sau 4,0 GHz (AMD), cu o placă video de 2,0 Gigabytes (de la nVidia GT600 / AMD Radeon HD7000 Series în sus). Şi 8 Gb de memorie RAM. 

Cerinţele minime sunt relativ decente (pentru vremurile în care trăim): procesor Intel la 2,66 GHz sau AMD la 3,0 GHz, placă video de 1 Gb (nVidia GTX260 / AMD HD5770) şi 4 Gb memorie RAM. 

Întrebarea este: dacă ai avea sistem pentru cerinţe minime şi ar trebui să alegi între un upgrade de sistem sau un simulator (volan), unde s-ar duce banii tăi? 

via Go4Games

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.