Graficul care arată cât poluează maşinile diesel

Maşinile diesel cu Euro 3, Euro 4 şi Euro 5 ...

Graficul care arată cât poluează maşinile diesel Graficul care arată cât poluează maşinile diesel

Dieselurile eliberează în mod sistematic cantităţi mari de oxizi de azot în atmosferă, în ciuda faptului că maşinile respectă cele mai recente reglementări europene privind emisiile. 

Oamenii de ştiinţă de la International Council on Clean Transportation, o organizaţie nonprofit independentă cu sediul la Berlin, au publicat un sistem de rating care reflectă situaţia emisiilor eliberate în atmosferă.

Schema evaluează autovehiculele folosind o un sistem de culori: verde / galben / roşu (bun / moderat / mic) pentru a reflecta nivelurile de poluare.

Maşinile diesel cu Euro 3, Euro 4 şi Euro 5 au un nivel ridicat de emisii, în schimb maşinile pe benzină Euro 6 au primit calificativul mai mici.

Sursă: Motor1.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.