Grand Sport Vitesse Rafale: o nouă ediţie specială pentru Bugatti Veyron

Bugatti creează ediţii speciale ale modelului Veyron la fel de des precum îşi schimbă unii şosetele. Iar ziua de astăzi nu e diferită, pentru că firma franceză a prezentat la Salonul Auto Sao Paulo ediţia specială Grand Sport Vitesse Rafale.

Grand Sport Vitesse Rafale: o nouă ediţie specială pentru Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rafale: o nouă ediţie specială pentru Bugatti Veyron

O nouă zi, o nouă ediţie specială Bugatti Veyron. După ce au prezentat la Salonul Auto Paris 2012 un Veyron Grand Sport Vitesse vopsit în alb şi albastru, francezii de la Bugatti şi-au făcut simţită prezenţa la Salonul Auto Sao Paulo cu ediţia specială Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse Rafale.

La fel ca precedentul model special, Grand Sport Vitesse Rafale a primit o serie de modificări pur cosmetice, în timp ce inima W16 de sub capotă a rămas aceeaşi care produce nu mai puţin de 1.200 de cai-putere şi 1.500 Nm.

Astfel, panourile exterioare ale maşinii şi jantele au fost vopsite în „Gris Rafale” şi albastru, iar interiorul a urmat aceeaşi reţetă, cu panouri din fibră de carbon şi piele de culoare albastră cusută cu aţă gri.

Preţul pentru această maşină este de 1,9 milioane de euro, cu 210.000 de euro mai mult decât un model standard.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.