Grand Theft Auto V, trailer oficial

Fanii GTA vor avea în curând la dispoziţie cel mai nou joc din serie. Reîncep nopţile albe, cu misiuni luate de la capăt şi fapte care, în viaţa reală, ar aduna sute de ani de închisoare.

Cu siguranţă fanii seriei Grand Theft Auto au aşteptat din plin acest moment. GTA V va fi lansat în curând, iar cei de la Rockstar Games au prezentat trailerul oficial al jocului pe care minorii ar face bine să îl joace cu măsură.

Vocea de pe fundal ne vorbeşte despre planurile personajului principal de a se linişti puţin şi chiar de a-şi întemeia o familie. Finalul, însă, ne linişteşte pe toţi. GTA rămâne jocul video ce îţi va permite să faci lucruri care, în realitate, ţi-ar aduce închisoarea pe viaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.