Gratuit: Mercedes-Benz test de lumini

În perioada 1-30 noiembrie 2011, Mercedes-Benz desfăşoară pentru a treia oară în România un program gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare.

Gratuit: Mercedes-Benz test de lumini Gratuit: Mercedes-Benz test de lumini

Acţiunea va avea loc în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară şi se adresează tuturor proprietarilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este o acţiune iniţiată pe plan autohton în 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel naţional. Acest demers porneşte din angajamentul companiei pentru responsabilitate şi devotamentul pentru comunitate şi siguranţa în trafic.

Pentru al treilea an consecutiv, Parteneriatul Român de Siguranţă Rutieră GRSP România susţine demersul Mercedes-Benz România. GRSP Romania este o asociaţie voluntară între mediul de afaceri, societatea civilă, instituţiile publice, şi organismele guvernamentale care împartasesc un interes comun pentru siguranţa rutieră utilizând o abordare de parteneriat.

Anul acesta, iniţiativa Mercedes-Benz România este susţinută şi de Fundaţia pentru SMURD. Această colaborare reprezintă un pas firesc după cum atât Fundaţia pentru SMURD cât şi Mercedes-Benz împărtăşesc prioritatea pentru siguranţă, responsabilitate şi grija pentru comunitate.

Mai mult, pentru că una dintre priorităţile Mercedes-Benz este responsabilitatea în trafic, acest demers are menirea de a creşte siguranţa în traficului din România şi de a diminua numărul de accidente, prin asigurarea unei vizibilităţi sporite în sezonul rece.
Mercedes-Benz îşi reconfirmă angajamentul faţă de conducătorii auto prin responsabilitate şi siguranţa în trafic încă din anii '50, de când Mercedes-Benz a lansat pentru prima dată programul de testare a luminilor la nivel global.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.