Grav accident cu Ariel Atom

Un Ariel Atom, maşină sport foarte uşoară, a fost făcut morman de fiare după ce a acroşat un zid.

Grav accident cu Ariel Atom Grav accident cu Ariel Atom

Ariel Atom - sasiu indoitPe cât de simplificată este structura unui Ariel Atom tot pe atât de nesigură este aceasta pentru ocupanţii celor două locuri ale maşinii. Accidentul s-a produs după ce şoferul, accelerând în treapta a treia, a acroşat un zid.

Cât despre faptul că faţa maşinii a fost făcută praf, iar picioarele şoferului au fost rupte, nu este de mirare. Însă şoferul este norocos că a scăpat cu viaţa dintr-o maşină fără acoperiş, fără portiere, doar înconjurată de nişte bare de rezistenţă care se pare că au dat greş în acest accident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.