Grav accident pe b-dul Magheru, în Bucureşti

Joi, 19 august, s-a înregistrat unul dintre cele mai grave accidente de pe B-dul Magheru din capitală, soldat cu doi morţi şi cinci răniţi. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere - VEZI VIDEO.

Deşi iniţial cauzele accidentului erau neclare, filmarea camerei de supraceghere din intersecţie a elucidat o parte din mister. Şoferul Loganului (care a decedat în urma accidentului) se pare că avea viteză pare mare în momentul trecerii prin intersecţie.

Drept urmare, în momentul în care maşina roşie a încercat să schimbe direcţia de mers şi să intre pe banda din dreapta, Loganul a acroşat maşina, iar şoferul a pierdut controlul volanului, sfârşind pe trotuar.

Tragic este că Loganul a intrat în trecătorii de pe trotuar, omorând o bătrână şi rănind alţi 2 oameni. În Logan se mai aflau trei persoane, care au fost rănite uşor, însă şoferul a decedat la scurt timp după accident, deşi maşina nu părea să fi fost grav avariată.

Urmăriţi video-ul de pe ştirileprotv.ro:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.