Greenline pentru Skoda Fabia şi Roomster facelift

Skoda Fabia şi Skoda Roomster facelift au primit de curând şi tratamentul Greenline, noul motor diesel de 1,2 litri fiind prezent pe noile modele ale constructorului Skoda.

Greenline pentru Skoda Fabia şi Roomster facelift Greenline pentru Skoda Fabia şi Roomster facelift

Cu 3 cilindri şi 75 CP, noul motor TDI este cuplat la o cutie de viteze cu 5 trepte, aceeaşi regăsită şi pe restul gamei. Însă modelele Greenline vin cu o serie de modificări: start & stop, sistem de recuperare a energiei pe frânare pentru încărcarea bateriei, un şasiu coborât pentru o aerodinamică mai bună, cauciucuri cu rezistenţă la înaintare şi un mic indicator pe bord care te anunţă când să schimbi vitezele.

Rezultatul constă evident în consumuri foarte mici. Skoda Fabia Greenline arde în medie doar 3,4 litri de motorină la fiecare 100 de km, emisiile de CO2 fiin de 89 g pe kilometru. Roomster consumă cu 0,8 litri mai mult la 100 de km, emisiile de CO2 modificându-se şi ele în aceeaşi proporţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.