Greenpeace satirizează Mercedes - Benz

Mercedes - Benz Porc este noua creaţie a celor de la Greenpeace. După cum era de aşteptat, poluarea reprezintă cauza acestei hidoşenii.

Greenpeace satirizează Mercedes - Benz Greenpeace satirizează Mercedes - Benz

Acţiunea Greenpeace a avut loc la sediul unui dealer Mercedes din Cologne. Motivul pentru care militanţii au sacrificat, să fim serioşi, nu un porc ci un Mercedes ML-Class, îl reprezintă consumul mare de combustibil al maşinilor mari. Sincer, ne întrebăm de ce nu au sacrificat un tir. Cert este că deşi Greenpeace au militat pentru aceeaşi cauză ca şi anul trecut când au satirizat un Porsche modul de protest a rămas acelaşi.

Porsche Cayenne Turbo by GreenpeaceNu ne rămâne decât să vedem care va fi următoarea victimă, eventual cărui model îi stă mai bine în costum de purcel. Anul trecut Greenpeace a militat în faţa sediului Porsche din Stuttgart deoarece considerau lansarea modelului Porsche Cayenne Hibrid doar o mişcare de imagine a celor de la Porsche. În orice caz oficialii din Stuttgart au reacţionat pe placul tuturor, afişând chiar ei mesaje ironice, dar în stilul Greenpeace, pe faţada clădirii. Desigur că a fost mişcare PR-istică. Dar Mercedes oare cum va reacţiona la rândul lui?

VEZI TOATE ANUNŢURILE MERCEDES

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.