Greşeală de marketing: cum se scrie corect numele celui mai mic Porsche?

Autor: Oraan Mărculescu 15 aug. 2012 Știri auto
Greşeală de marketing: cum se scrie corect numele celui mai mic Porsche?

Ne amuzăm pe seama celor care scriu greşit numele unor mărci (de exemplu ”Wolsvagen” în loc de ”Volkswagen”) sau modele (de exemplu ”Latude” în loc de ”Latitude”). Dar acestea sunt gafe copilăreşti când e vorba de discuţii obişnuite.

Ce te faci, însă, când departamentul de marketing ale unei companii importante face o asemenea greşeală? Este vorba despre filiala din Anglia a cunoscutei mărci germane Porsche, care a împânzit Londra cu bannere… greşite.

Mai exact, în loc să scrie ”Porsche Boxster”, cei care s-au ocupat de aceste bannere au omis un mic ”s” din ”Boxster”, aşa încât pe bannere apare un nou model german: Porsche Boxter.

Mai grav este că toate bannerele publicitare pentru Porsche Boxster, afişate în întreaga capitală engleză, conţin această greşeală. Deci vă daţi seama cât de incompetenţi sunt englezii, de la cei din departamentul de marketing şi publicitate până la cei care au pus bannerele la locul lor, din moment ce nimeni nu a sesizat această mică, dar gravă, eroare.

Pentru reamintire, denumirea Boxster vine de la alăturarea particulelor aferente cuvintelor ”boxer” (celebra configuraţie a motoarelor Porsche) şi ”roadster”. Poate de acum înainte oficialii Porsche vor angaja oameni care chiar se pricep la domeniul auto…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide