Groupe Renault România, primul loc în topul “Cei mai buni 100 angajatori din economie”

Autor: ProMotor 29 iul. 2019 Știri auto
Groupe Renault România, primul loc în  topul “Cei mai buni 100 angajatori din economie”

Groupe Renault România s-a clasat pe primul loc în topul “Cei mai buni 100 angajatori din economie”. Acesta a fost lansat în cadrul Top HR Challenges, un eveniment organizat joi, 25 iulie, la Bucureşti, de Capital media Production. 

Groupe Renault România  a fost reprezentat de Christophe Dridi, director general GRR şi preşedinte director general Dacia, şi Dana Oprişan, director executiv resurse umane. Principalele criterii care au stat la baza analizei topului au fost numărul de salariaţi, salariul mediu net, beneficiile acordate angajaţilor şi brandul de angajator.

Pe următoarele locuri în clasament au fost Petrom, Grupul Continental România, Bosch şi Orange România.

Christophe Dridi a vorbit despre viitor si provocările unei industrii din ce în ce mai competitive : „Groupe Renault România se îndreaptă fără ezitare spre industria 4.0. Ne oferim mijloacele necesare, facem investiţii: în creşterea capacităţii de producţie, în proiecte noi şi echipamente de testare şi pentru a creşte numărul de furnizori locali. Una dintre priorităţile noastre este să oferim angajaţilor noştri mijloacele necesare pentru a se putea exprima cât mai bine, din punct de vedere profesional, şi, de asemenea, pentru a-şi dezvolta competenţele. Tehnologia şi digitalizarea dau rezultate doar dacă nivelul de competenţe este pe măsură, sau chiar mai ridicat. Suntem „a learning company”. Din 2000 până în prezent, am investit 8,9 milioane de ore de formare pentru dezvoltarea competenţelor angajaţilor. Recent, am făcut bilanţul unei generaţii de stagiari. În 2018-2019, 300 de studenţi şi masteranzi au ales să ne cunoască mediul de lucru, activităţile, procesele, produsele şi au câştigat o experienţă importantă. Am discutat cu ei la evenimentul de încheiere al stagiilor şi le-am spus cât de importante sunt motivaţia, competenţele şi capacitatea de a comunica pentru a fi eficienţi în ce fac”.

Top HR Challenges a reunit în panelurile de dezbatere manageri de top ai companiilor cu capital autohton şi privat, specialişti în resurse umane şi reprezentanţi ai autorităţilor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide