Grozăvia, prostia şi teribilismul

Cele trei ingrediente ale unui accident sigur sau mai rău. Vă prezentăm două materiale video, unul din China şi unul din Rusia, unde cele trei elemente stau la baza producerii accidentelor.

În cazul videoului din China, şoferul desconsideră abosulut toate regurile de circulaţie şi în mod evident se crede erou într-un joc pe calculator. Din păcate, grozăvia, prostia şi teribilismul l-au făcut să simtă pe propria piele, că ceea ce a făcut nu face parte dintr-o lume virtuală unde poţi să intri cu maşina în parapet şi să scapi nevătămat.

În cel de-al doilea caz prostia primează, urmată de teribilism şi dublată de grozavie. Uite cum consideră un şofer din Rusia să "negocieze" o situaţie apărută în trafic. Din fericere lumea scapă nevătămată, dar din păcate nu cunoaştem cum s-a încheiat conflictul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.