Grupul FIAT cel mai verde în Europa

Fiat se poate lăuda cu una dintre cele mai curate oferte de piaţă, dacă nu cea mai ecologică gamă de modele. Media de emisii CO2 a gamei Fiat vândute în Europa a scăzut la 127,8 grame/ kilometru.

Grupul FIAT cel mai verde în Europa Grupul FIAT cel mai verde în Europa

Fiat se poate lăuda cu una dintre cele mai curate oferte de piaţă, dacă nu cea mai ecologică gamă de modele. Media de emisii CO2 a gamei Fiat vândute în Europa a scăzut la 127,8 grame/ kilometru. În topul european al "curaţilor" mai intră Toyota(130,1 g/km), Peugeot (133,6 g/km), Renault (137,5 g/km), Citroen (137,9 g/km), Ford (140,0 g/km), Opel/Vauxhall (148,9 g/km), Volkswagen (150,4 g/km), AUDI (160,9 g/km) şi Mercedes (176,4 g/km).

La nivel de grup, Fiat ocupă de asemenea locul întâi cu o medie de 131,0 g/km, urmat fiind de Toyota, PSA, Renault şi Hyundai. Unul din următorii paşi Fiat pentru a reduce emisiile este reprezentat de Punto EVO echipat cu propulsor 1.3 JTDm care este o evoluţie a propulsorului 1.3 Multijet de 95 CP. În acest caz livrează 85 CP şi dispune de funcţia Start&Stop. Italienii anunţă un nivel al emisiilor de CO2 de 95 grame/ km. Puţin mai bine decât rivalii direcţi care se laudă cu 98, respectiv 99 grame/ km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.