Grupul Fiat vine la Frankfurt 2009

Grupul Fiat va fi prezent la cea de-a 63-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt cu standuri separate pentru fiecare din mărcile sale, dar cu un concept comun in privinţa mesajului şi a designului: The World I Like - Lumea, aşa cum mi-o doresc.

Grupul Fiat vine la Frankfurt 2009 Grupul Fiat vine la Frankfurt 2009

Fiat Punto EvoMarca Fiat va aduce în prim plan, în premieră internaţională, noul Fiat Punto Evo, un model ce deschide o altă etapă în evoluţia familiei Punto, începută cu Punto Clasic, continuată cu un imens succes de Grande Punto şi completată acum prin Punto Evo. Punto Evo va fi, de asemenea, şi primul model Fiat echipat cu noile motorizări MultiAir, o tehnologie care, ca şi MultiJet, a fost gândită sa schimbe coordonatele de consum şi emisii şi să aducă un avantaj net în privinţa performanţelor. Pe piaţa din România, Punto Evo va fi lansat în primul trimestru al anului 2010, urmând să se vândă în paralel cu modelul Grande Punto.

Tot o premieră va fi şi cea mai recentă versiune a aplicaţiei Blue&Me, denumită TomTom, datorită colaborării dintre Fiat şi liderul european în sisteme de navigaţie portabile. Blue&Me TomTom devine astfel un sistem integrat de infotainment ce permite gestionarea telefonului, a navigaţiei şi a funcţiilor de informaţie prin intermediul unui touch-screen, a comenzilor de pe volan sau prin comandă vocală.

Lancia YpsilonPe lângă Punto Evo, celelalte atracţii ale standului vor fi Fiat 500C, versiunea cabrio a modelul Fiat 500 şi noul Fiat Sedici echipat cu cele mai recente două motorizări Euro 5 (1.6 120 CP şi 2.0 135 CP) ce asigură minimum de emisii CO2 în segmentul său. Accentul pe partea de protecţie a mediului va fi susţinut şi prin prezentarea către publicul larg a trei dintre cele mai noi inovaţii Fiat în acest domeniu: MultiAir, Start&Stop şi "eco:Drive".

La standul Alfa Romeo vedeta salonului va fi Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde - o versiune exclusivistă a celui mai recent lansat model al Casei din Milano. Quadrifoglio Verde (un trifoi cu patru foi) a fost pentru mult timp simbolul unora dintre cele mai sportive Alfa Romeo iar acum este readus la viaţă pentru a reprezenta un nou tip de sportivitate ce combină performanţele Alfa Romeo cu un mai mare respect al mărcii pentru mediul înconjurător. Noua versiune este echipată cu un propulsor 1.4 MultiAir Tbi 170 CP, are un consum mediu extra-urban de 4.8l/100km, emisii CO2 de 139g/km şi atinge 100 km în doar 7 secunde.

Lancia va sta şi de data aceasta sub semnul eleganţei şi distincţiei prin prezentarea unei versiuni speciale Ypsilon Elle (realizată în colaborare cu marca ELLE), a Lanciei Delta şi a Lanciei Musa Poltrona Frau.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.