Grupul Renault este prezent la „eJobs Expo”

Grupul Renault este prezent la prima ediţie a târgului „eJobs Expo”, cel mai mare târg de joburi şi carieră din ţară, organizat în Bucureşti, în perioada 11 - 12 mai 2012.

Grupul Renault este prezent la „eJobs Expo” Grupul Renault este prezent la „eJobs Expo”

Grupul Renault recrutează specialişti pentru treizeci de proiecte în domeniile inginerie, fabricaţie, servicii, comercial şi achiziţii la Automobile Dacia (Mioveni), Matriţe Dacia (Piteşti) şi Renault Technologie Roumanie (Bucureşti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.


Sunt vizaţi în principal candidaţi cu studii în domeniul tehnic şi cu minim trei ani experienţă profesională. În funcţie de specificul posturilor, aceştia trebuie să cunoască una sau mai multe limbi străine: franceză, engleză sau rusă. În plus, ei trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a se muta în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.
Cei interesaţi să aplice în cadrul Grupului Renault pot afla informaţii complete despre posturile vizate direct la standul Grupului Renault, de la specialiştii în resurse umane sau de pe ecranele "info center touch screen" instalate în stand.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.