Grupul VW, nemulţumit de oferta Porsche

Oferta obligatorie înaintată de Porsche pentru preluarea VW a atras un interes extrem de scăzut din partea acţionarilor grupului german, transmite Reuters.

Grupul VW, nemulţumit de oferta Porsche Grupul VW, nemulţumit de oferta Porsche
Astfel, proprietarii a 188 de acţiuni ordinare şi 13 titluri preferenţiale au reacţionat favorabil, până vineri, la oferta făcută de Porsche, respectiv 0,01% din capitalul VW.

Compania Porsche a fost obligată, conform legislaţiei germane, să lanseze o ofertă de preluare integrală a VW, în urma majorării participaţiei deţinute la grupul german la aproape 31%. Preţul propus de Porsche, de 101 euro pentru fiecare acţiune ordinară VW, este cu mult sub cotaţia pieţei, de 110 euro pe unitate. Porsche mai oferă 65,45 euro pentru fiecare titlu preferenţial VW, sub preţul de piaţă, de 74,4 euro pe unitate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.