GT-F Inovation

La Salonul Auto de la Paris cea mai importantă premieră se pare că a fost şi una care a trecut iniţial total neobservată: versiunea cabrio.

GT-F Inovation GT-F Inovation

Interiorul aduce aminte de LoganCe vedeţi în pozele alăturate este un automobil creat de cei de la  Heuliez ca un vehicul recreaţional, pornindu-se de la platforma tehnică a unui Logan. Chiar dacă din punct de vedere al dimensiunile se apropie mai mult de Sandero, GT-F Inovation poate să transporte 4 pasageri plus 335 de litri de bagaje, de toate acestea ocupându-se motorul de 1,4 litri şi 75 CP.

Dacă platforma tehnică nu este vizibilă iar motorul poate fi admirat doar dacă se ridica suficient de mult capota, în interior regăsim mai uşor elementele de Logan: ceasurile de bord, volanul, panourile de uşi sau comenzile pentru climatizare şi geamurile electrice. Sistemul audio a fost însă schimbat, cu unul format din componente Alpine şi JBL pentru un sunet mult mai bun. În ceea ce priveşte preţul, francezii speră să vândă 1500 de modele anual cu 15870 de euro. Fară nici o opţiune, evident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.