GTA V pentru PC o să te lase să regizezi filme cu acţiunea din joc. VIDEO

După mai multe amânări, jocul Grand Theft Auto 5 apare astăzi şi pentru PC-uri. Iar cei de la Rockstar le oferă gamerilor fără console o bombonică destul de apetisantă: un editor video integrat. Avem detalii mai jos.

GTA V pentru PC o să te lase să regizezi filme cu acţiunea din joc. VIDEO GTA V pentru PC o să te lase să regizezi filme cu acţiunea din joc. VIDEO

GTA V apare astăzi pentru PC-uri, după mai multe amânări. Dar aşteptarea ar trebui să merite, fiindcă Rockstar a anunţat că jocul Grand Theft Auto 5 pentru PC va avea, pe lângă suport pentru monitoare 4K multiple, şi un editor video integrat, denumit Rockstar Editor.

Conform creatorilor jocului, această unealtă include şi o funcţie botezată Director Mode, care „îţi permite să pui în scenă secvenţe creative cu ajutorul mai multor personaje - de la feţele cunoscute din Story Mode şi până la pietoni şi chiar animale”.

Cu alte cuvinte, vei putea înregistra acţiunea din joc cu ajutorul câtorva clickuri, iar apoi vei putea să modifici unghiurile de filmare şi să adaugi filtre şi muzică proprie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.