Guardiola are nu doar o nouă echipă, ci şi o nouă maşină ”de companie”

Noul antrenor al echipei de fotbal Bayern Munchen. spaniolul Pep Guardiola, a primit cheile unei limuzine sportive Audi S8 chiar de la şeful Audi, Rupert Stadtler. Cum vi se pare asocierea de imagine?

Guardiola are nu doar o nouă echipă, ci şi o nouă maşină ”de companie” Guardiola are nu doar o nouă echipă, ci şi o nouă maşină ”de companie”

După ce a părăsit FC Barcelona, Pep Guardiola nu ”a scăpat” de Audi. Acum, din poziţia de proaspăt antrenor la Bayern Munchen, spaniolul urmează să se folosească de serviciile unei limuzine Audi S8.

Adică o adevărată bestie în... costum, deoarece sub capota limuzinei de peste 5 metri regăsim o motorizare turbo V8 de 520 CP, puterea fiind transmisă tuturor roţilor prin intermediul unei cutii automate cu 8 trepte şi a sistemului de tracţiune integrală quattro.

Audi S8 atinge o viteză maximă de 250 km/h, limitată electronic, dar, prin eliminarea acesteia, limuzina germană depăşeşte fără probleme 300 km/h. În plus, Audi S8 demarează până la 100 km/h în doar 4,2 secunde, adică la nivelul unor maşini sport de rasă.

Acum nu ne rămâne decât să sperăm că Guardiola nu va fi tentat să calce prea tare acceleraţia, pentru că nu am vrea să vedem la ştiri un incident similar cu acesta...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.