Gumball 3000 2012 va lua startul în acest weekend

Ediţia din 2012 a raliului Gumball 3000 va lua startul mâine din Times Square, New York şi se va încheia după 3000 de mile în Los Angeles.

Prima ediţie Gumball 3000 a avut loc pentru prima dată în anul 1999 la iniţiativa lui Maximillion Cooper. În fiecare an 120 de maşini, în mare parte modele exotice, parcurg cele 3.000 de mile (4.800 km) într-o manieră ce nu seamănă cu un raliu adevărat. Gumball 3000 nu este o competiţie automobilistică în adevăratul sens al cuvântului, ci este o aventură de aproape 5.000 de kilometri în care distracţia este cuvântul de ordine.

Maine, sâmbătă 26 mai, o să înceapă ediţia din 2012 raliului Gumball 3000. Toate cele 120 de modele vor pleca din Times Square, New York, şi se vor îndrepta spre Cascada Niagara. Raliul se va desfăşura pe parcursul a şase zile, linia de finish fiind pe Bulevardul Hollywood din Los Angeles. La final, trofeul "Spirit of Gumball" este înmânat participantului care a întâmpinat cele mai mult obstacole în a termina cursa. Trofeul reprezintă spiritul libertăţii şi al aventurii.

Cei mai mulţi participanţi sunt milionari sau vedete, iar modelele variază de la Bugatti Veyron până la Citroen 2CV. Vă invit în continuare să urmărim startul ediţiei din 2011 a raliului Gumball 3000.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.