Gumball 3000 ediţia 2011 - The most rock ‘n’ roll car rally ever staged

Probabil cea mai exotică manifestare automobilistică de pe planetă. Locul unde milionarii se adună pentru o săptămână de HAOS.

Anul acesta competiţia se desfăşoară între Londra şi Istanbul. Concurenţii au plecat din Londra pentru a poposi la Paris în prima zi. De la Paris au plecat spre Barcelona, locul unde astăzi petrec. Duminică se vor afla la Monte Carlo, cei care îşi pot deschide ochii probabil vor asista la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului. Urmează o etapă care are sosirea la Veneţia, pentru ca următoarea zi să ajungă la Belgrad. Vecinii noştri bulgari au onoarea de a găzdui caravana de supercaruri pebtru o noapte la Sofia. Prilej pentru cel mai mare jaf auto din istoria umanităţii, asta dacă ne este permisă o mică răutate. Finalul ediţiei de anul acesta va fi la Istanbul. Aşadar 8 zile, 8 ţări şi 4.828 kilometri. Evenimentul se doreşte un cocktail de competiţie auto, muzică, film şi petreceri nebune. Vedete care au participat sau anul acesta sunt în competiţie: Jackass' Jonny Knoxville, Bam Margera şi Ryan Dunn, David Hasselhoff, Hugh Hefner, The Wire's Idris Elba, supermodelele Jodie Kidd, Caprice şi Tyson Beckford, Daryl Hannah, Tony Hawk, Matt Hoffman, Carey Hart, Snoop Dogg, Eve, Bun B, Cypress Hill, Travis Barker, Jamiroquai şi Xzibit! Taxa de înscriere anul acesta a fost de 25.000 lire sterline. Vedeta acestei ediţii este categoric Aston Martin ONE-77. În galeria foto veţi descoperi ce a reprezentat Gumball 3000, ediţia 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.