Gumball 3000 - final neprevăzut

Site-ul Jalopnik.com a confirmat moartea a două persoane în urma accidentului de miercuri, din Macedonia.

Gumball 3000 - final neprevăzut Gumball 3000 - final neprevăzut
În ziua de miercuri, 2 mai, celebra cursă ilegală Gumball 3000 a fost oprită, în urma unui tragic accident. Una dintre maşinile înscrise în cursă, un Porsche 911, a intrat în plin într-un VW Golf, omorându-l pe loc pe şofer şi rănind-o grav pe soţia acestuia, care a decedat vineri. Autorii accidentului, Nick Morley şi Matthew McConville au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce au părăsit locul accidentului.

Conform Jalopnik.com, comunicatul de presă al organizatorilor a încercat să muşamalizeze acest incident, invocând un atac de cord al decedatului. Gumball 3000 este, de altfel, recunoscută pentru repetatele încălcări ale legilor circulaţiei, spre deliciul publicului şi al participanţilor. Este de aşteptat un scandal monstru, deoarece foarte mulţi dintre cei implicaţi în această cursă sunt personalităţi ale lumii afacerilor şi showbizz-ului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.