Gură de evacuare în formă de inimă

Oare vor transmite un mesaj duios aceste inimioare? Dacă nu, cel puţin vă vor atrage atenţia.

Gură de evacuare în formă de inimă Gură de evacuare în formă de inimă

Cu siguranţă nu doar celor de la Cesam le-a trecut prin minte aşa ceva, însă ei au preluat iniţiativa şi au dus-o până la capăt. Rezultatul ar putea stârni multe controverse. Cu atât mai mult cu cât nu a fost gândit pentru a înduioşa inimile ecologiştilor. În cele din urmă, poate cel mult va atrage atenţia celor de pe stradă şi chiar simpatia lor. Pe a voastră nu?

Componenta care va costa în jur de 30 euro, va fi destinată maşinilor pentru femei. Rămâne de văzut cât de duioase vor fi maşinile care vor polua "din inimă". Care credeţi că ar fi legătura dintre această componentă şi un Audi R8  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.