Guvernul american deţine 642.233 de automobile

Cel mai mare iubitor de automobile nu e vreun şeic plin de petrol. Ci guvernul american. Dar şi el e plin de petrol, oricum.

Guvernul american deţine 642.233 de automobile Guvernul american deţine 642.233 de automobile

Numărul imens de vehicule deţinut de autorităţile americane îl costă destul de scump pe contribuabilul american. Asta pentru că întreţinerea, plata şi combustibilul aferent se ridică la imensa sumă de 3,4 miliarde dolari pe an. Evident, nimeni nu ar avea nimic cu această sumă, dacă banii ar fi cheltuiţi corect. Însă există nişte mici probleme.

S-au descoperit mici nereguli, dintre amintim doar de faptul că un şofer ajungă să căştige 90.000 de dolari pe an, o sumă fabuloasă chiar şi pentru cineva cu studii superioare. Iar salariul de bază pentru această meserie în guvernul de american este 46.000 de dolari pe an, chiar şi aşa o valoare substanţialţă.

De asemenea s-au întâlnit multe cazuri de automobile cumpărate doar pentru a fi folosite de 2-3 ori pe an, unele chiar dispărând de tot. Parcă am fi în România.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.