Guvernul ungar acordă BMW subvenţii de 38,5 milioane de euro

Guvernul ungar a semnat un acord cu BMW

Guvernul ungar acordă BMW subvenţii de 38,5 milioane de euro Guvernul ungar acordă BMW subvenţii de 38,5 milioane de euro

Guvernul ungar a semnat recent un acord cu reprezentanţii producătorului auto german BMW prin care acordă acestuia subvenţii în valoare de 12,3 miliarde de forinţi (38,5 milioane de euro) pentru investiţia acestuia din Debreţin, estul Ungariei, scrie Ziarul Financiar.

Sprijinul acordat de guvernul ungar companiei germane va aduce ţării beneficii semnificative, a declarat ministrul ungar pentru afaceri externe şi comerţ Peter Szijjarto. Acesta a adăugat că guvernul a decis să creeze un nou nod de transport pe autostrada M35 în apropiere de locaţia viitoarei fabrici a BMW.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.