Gymkhana 3 – Partea întâi

Gymkhana 3, partea 1, se îndepărtează puţin de la specificul original al clipurilor cu Ken Block, fiind mai degrabă un clip muzical decât unul cu manevre spectaculoase.

Gymkhana, seria de virale marca Monster Rally şi Ken Block, ajunge la episodul numărul trei, care la rândul său este împărţit în mai multe părţi. De data asta vedeta pe patru roţi nu mai este Subaru WRX STI, ci Fiesta Monster Rally. Doar că acest video îmbină motorsportul cu hip hop-ul rezultând un fel de clip muzical foarte dinamic. Cei care asigură coloana sonoră sunt un grup hip hop nou denumit The Cool Kids care ne fredonează despre produsele DC Shoes, fiind în acest fel şi o reclamă pentru produsele companiei lui Ken Block. Va urma însă şi o parte secundă care va fi însă exact în stilul consacrat Gymkhana, adică foarte spectaculos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.