GYMKHANA 7 e aici! VIDEO cu noua jucărie a lui Ken Block!

Toată lumea a auzit de Ken Block şi de videoclipurile sale denumite Gymkhana. Acum, americanul a ajuns la Gymkhana numărul 7 şi, chiar dacă maşina e cu totul alta, nivelul de nebunie e la fel de ridicat ca până acum.

GYMKHANA 7 e aici! VIDEO cu noua jucărie a lui Ken Block! GYMKHANA 7 e aici! VIDEO cu noua jucărie a lui Ken Block!

Pentru Gymkhana 7, Ken Block a renunţat la micuţul Ford Fiesta pe care l-a folosit în ediţia precedentă a videoclipului care l-a făcut celebru. Acum, locul subcompactei a fost luat de un Ford Mustang din 1965 care a trecut printr-o dietă de campioni: tracţiune intergrală şi 845 CP. Totodată, locul ales pentru filmări a fost minunatul Los Angeles.

Te-am plictisit? Bine, atunci uite videoclipul pe care l-ai aşteptat:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.