Gymkhana se poate face şi cu o Skoda de colecţie

Toată lumea ştie de Gymkhana şi Ken Block, omul care a popularizat în lumea întreagă această disciplină a sporturilor cu motor. Dar nu ai nevoie de un monstruleţ cu sute de cai-putere ca să te dai mare. Merge şi o Skoda clasică, aşa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos.

Gymkhana se poate face şi cu o Skoda de colecţie Gymkhana se poate face şi cu o Skoda de colecţie

O Skoda produsă înainte de 1990 nu e chiar prima maşină la care te gândeşti când spui Gymkhana. Dar se pare că nu ai nevoie de un Ford Fiesta cu sute de cai-putere ca să te distrezi. Sunt suficiente o Skoda 130 LR şi pilot priceput la volan.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.