Hagi şi-a luat noul BMW Seria 7

Autor: Adrian Mihălţianu 01 oct. 2012 Știri auto

Oktoberfest este cea mai mare beţie în aer liber din lume – dar asta se întâmplă la Munchen. La noi, lucrurile sunt mai liniştite şi includ mai puţină bere şi mai multe preparate tradiţionale nemţeşti. Tradiţia este adusă în primul rând de firmele bavareze, iar în acest context Automobile Bavaria Group a fost gazda evenimentului Bavaria Fest, un Oktoberfest destinat bucureştenilor, presărat cu noutăţi auto şi moto. La Bavaria Fest, Automobile Bavaria a dat startul sezonului de toamnă cu o serie de lansări mult aşteptate, în cadrul conceptului denumit BMW Multilaunch 2012: BMW Seria 7 LCI, BMW X6 LCI şi BMW X1 Sport Line şi xLine, Seria 1 cu 3 uşi şi Seria 3 Touring.

Printre invitaţii care au admirat modelele lansate de Automobile Bavaria s-au numărat Andreea Esca şi Alexandre Eram împreună cu familia, Amalia Năstase, familia Hurezeanu, Mircea Dinescu, Adrian Ilie, Cornel Nistorescu şi Gheorghe Hagi.

Hagi, începând de sâmbătă, 29 septembrie, este primul posesor din România al noului BMW Seria 7 LCI (Life Cycle Improvement), autoturismul perfect pentru cei care au obţinut tot ce şi-au dorit, însă vor mai mult. Modelul ales de Gică Hagi este 740d xDrive, cu motor de 3 litri diesel de 313 CP şi tracţiune integrală. Valoarea acestuia cu taxe incluse este de 105.000 de euro.

„M-a atras în primul rând stilul inconfundabil şi calitatea BMW. Este elegantă şi îmi oferă confortul şi siguranţa ideală pentru familia mea. Este explozivă aşa cum eram în tinereţe şi puternică, perfectă pentru un bărbat matur, cu familie, aşa cum sunt acum”, a declarat Gică Hagi.

Alteţa Sa Regală Nicolae, Principe al României a onorat cu prezenţa Sa evenimentul Bavaria Fest. Crescut în Marea Britanie, principele a ales să conducă o maşină britanică inconfundabiliă: Mini Cooper S. Modelul pe care îl conduce beneficiază de un motor de 1.600 cmc şi 184 CP şi are o valoare de aproximativ 32.500 de euro. Acest autoturism a fost oferit de Automobile Bavaria în calitate de furnizor al Casei Regale.

Bavaria Fest i-a reunit şi pe pasionaţii moto la noul showroom moto Automobile Bavaria din Băneasa, unde au fost prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW şi Husqvarna din această toamnă: BMW F700GS şi F800 GS, precum şi Husqvarna TR650Strada, TR650Terra şi TE250R.

Fanii au de asemenea ocazia să testeze în fiecare zi gama largă de motociclete BMW (enduro-touring, touring, sport, roadster, precum şi noile maxi-scutere BMW), atât noi cât şi rulate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide