Hai că asta-i prea trasă de păr. Sincer acum (video)

Autor: Alexandru Banu 20 nov. 2017 Știri auto
Hai că asta-i prea trasă de păr. Sincer acum (video)

Putem să înţelegem tuning-ul. E o artă. Unii ar spune (cum şi noi am spus-o la începutul pasiunii pentru maşini) că e un lucru inutil. Sunt angajaţi la producători designeri, adevăraţi arhitecţi şi ingineri care gândesc maşina cap-coadă dpdv utilitate şi stil. Astea sunt principiile de la care pleci când tragi o linie, pui un punct şi scoţi un produs. Să fie ceva funcţional şi să arate cel puţin decent. Priveşte Loganul! E greu să vii tu de afară şi să spui că maşina asta arată mai bine dacă-i mai pui un prag, o mai cobori 5 cm, îi mai pui o buziţă la spoiler-ul faţă şi îi apleci eleronul 30 de grade. Las-o, boss aşa, că e bine. Cine îşi ia un tricou ca să-i adauge nişte mâneci, să-l tivuiască la subbraţ şi nu mai ştim ce.

Ei, bine, nu-i aşa. Am văzut că tuning-ul a devenit o adevărată artă. Băieţi cu capul plin de avioane şi eleganţă fac nişte maşini deosebite, de la jantă până la vopsea. Şi arată fantastic. Dacă nu ar fi arătat bine, nu ar mai fi întors capete pe stradă. E adevărat că sunt şi multe maşini tunate care arată ca nişte accidente genetice şi cad în oprobriu. Alea sunt făcute de obicei de către proprietarii care se pricep la toate, ca românul la politică, fotbal şi afaceri cu restaurante. Dacă mergi însă pe mâna unor oameni cu cap, maşina ta tunată o să dea clasă unei versiuni stoc şi tu o să fii un băiat deştept, cu cap şi cu gust.

Un exemplu de aşa-zis tuning vine din Italia. Maria Lucia Mugno este hairstylist şi a vrut să-şi promoveze inteligent business-ul. Să ajungă şi ea prin ziare, pe la o televiziune, pe un canal de Youtube. Culmea ca a şi reuşit, dar cu un tuning atât de scârbos că deja ne e greaţă când îl pomenim. Femeia a strâns 100 de kilograme de păr de la clienţii pe care i-a avut la salon şi în 150 de ore şi-a umplut maşina cu păr. Un superb Fiat 500 vechi care e mai scump cu 80.000 de euro acum datorită cursului eur / fir de păr. Pe afară şi înăuntru, toată maşina şi elementele ei au fost îmbrăcate cu păr. Nu ştim dacă a folosit gel sau fixativ şi dacă se vede deja mătreaţă pe la aripi, ştim însă cp la 47 de ani, italiencei Maria i-a fost omologat recordul chiar de către Guiness World Records. Deja simţim nevoia să ne spălăm pe cap.  

FIAT 500 CU PĂR (VIDEO)

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide