Halep iese cu clasă la Mare. Galeria foto cu 600 de cai şi No. 1 mondial

Simona Halep şi Mercedes-AMG Cabrio

Halep iese cu clasă la Mare. Galeria foto cu 600 de cai şi No. 1 mondial Halep iese cu clasă la Mare. Galeria foto cu 600 de cai şi No. 1 mondial

Simona Halep a intrat, la începutul acestui an, într-un parteneriat cu Mercedes-AMG ca ambasador al brand-ului in Romania, fix in cel de-al 50-lea an AMG.

Cu ocazia asta, Mercedes a organizat o şedinţă foto cu Simona. Numărul 1 în clasamentul Porsche Race to Singapore a pozat cu maşina pe care o va conduce în urmatoarea parte a anului – azi, inclusiv – un superb Mercedes-AMG S 63 Cabriolet, de 190.000 de euro. Pictorialul s-a făcut în zona Casino-ului din Constanţa şi a continuat în câteva dintre zonele în care a copilărit Simona, cu ea la volanul decapotabilei Mercedes-AMG.

HALEP ŞI MERCEDES-AMG CABRIO (PICTORIAL)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.