Hamann Flash

Sarabanda lansărilor Hamann la Salonul Auto de la Frankfurt continuă cu Flash, un bodykit şi nu numai, pentru BMW X5.

Hamann Flash Hamann Flash
Prin Flash, Hamann aduce un program complet de modificare al lui BMW X5, nelăsând practic nici o parte a acestuia neatinsă. Tunerul propune, pentru acest bodykit, o caroserie mai lată începând cu spoilerul faţă, efectul de sportivitate şi agresivitate fiind garantat. Pe lângă aspectul vizual, pe care îl conferă noul kit Flash BMW-ului X5, sunt aduse îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte aerodimanica.

Pentru a completa imaginea sportivă, aripile roţilor au fost mărite, dar şi pentru a face loc roţilor de 22", care sunt disponibile pentru varianta de design "Edition Race". Cele mai "mici" roţi au diametrul de 20" şi sunt disponibilile pentru nivelele PG3 şi Anniversary I.

Datorită greutăţii ridicate fiecare cal putere în plus contează. Astfel pentru BMW X5 3.0si puterea motorului a fost ridicată cu 14 CP, iar pentru motorizarea 3.0d puterea a fost mărită la 265 CP. Nici motorul de V8 de 4,8 litri nu a fost lăsat neatins, puterea acestuia fiind îmbunătăţită cu 18 CP. Maşini precum BMW X5 sunt excelente pentru călătoriile foarte lungi. Cei de la Hamann au modificat interiorul în spiritul călătoriilor, mărind şi mai mult confortul oferit pasagerilor. Pentru cei care doresc să personalizeze habitaclul, Hamann oferă materiale extravagante din piele, sisteme multimedia care includ DVD, TV şi Play Station.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.