Hamilton câştigă Marele Premiu al Rusiei. Îl ignoră pe Putin

Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei a fost câştigată de pilotul Hamilton, care a profitat de ocazie pentru a-şi arăta lipsa de simpatie pentru preşedintele Rusiei.

Hamilton câştigă Marele Premiu al Rusiei. Îl ignoră pe Putin Hamilton câştigă Marele Premiu al Rusiei. Îl ignoră pe Putin

În acest week-end a debutat, în istoria Formulei 1, Marele Premiu al Rusiei, cursă pe care pilotul britanic Lewis Hamilton a dominat-o de la început şi până la final, trecând în palmares încă o victorie pentru echipa Mercedes. 

L-am mai văzut pe Lewis Hamilton câştigând, aşa că nu ne-a luat prin surprindere desfăşurarea cursei. Ce ne-a surprins, însă, este gestul pe care l-a făcut pilotul după terminarea cursei, în paddock, unde îi aştepta preşedintele Rusiei pentru a le trasmite felicitări personal. 

În timp ce membrii echipei şi coechipierul său sunt conştienţi de prezenţa unuia dintre cei mai influenţi oameni de pe Terra şi îl salută cordial, cu o strângere de mână, Lewis preferă să-l ignore liniştit pe Putin, pe care îl evită graţios.

Nici nu ştim ce necesită mai mare curaj - să pilotezi un monopost de Formula 1 sau să îl eviţi conştient pe Putin. În mod cert, Hamilton are cojones suficient de mari încât să le facă pe amândouă...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.