Handbalistele de la CSM Bucureşti fac performanţă cu Fiat 500 – Galerie FOTO

Autor: Cristian Agatie 04 oct. 2019 Știri auto

Parteneriatul încheiat între Auto Italia şi clubul de handbal feminin CSM Bucureşti prevede că handbalistele vor utiliza, timp de 12 luni, opt autoturisme Fiat 500. Acestea au sub capotă o motorizare pe benzină cu patru cilindri de 1,2 litri/69 CP. 

Cele opt maşini Fiat 500 sunt în echiparea Lounge şi oferă un sistem multimedia modern cu ecran tactil de 5 inchi, funcţie Bluetooth şi radio cu porturi USB, AUX-IN şi 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecţie electrică DualDrive iar volanul îmbrăcat în piele oferă un confort sporit, datorită comenzilor aplicate la îndemâna şoferului. Cele opt „Tigroaice” care se vor plimba la bordul unui Fiat 500 sunt: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin şi Linnea Torstensson.

Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti, singurul din ţară care a reuşit să cucerească Liga Campionilor la handbal feminin, ştie ce înseamnă să ai alături un colaborator de încredere şi este onorat de venirea în echipă a Grupului Auto Italia. Sportivele s-au declarat extrem de încântate de maşinile pe care le-au primit şi au plecat zâmbitoare din Showroom-ul Auto Italia. 

„Ştim cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiţi că am semnat parteneriatul cu Fiat şi sunt convinsă că de acum încolo vom fi şi mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părţi implicate şi sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”, a declarat Gabriela Szabo, directorul general al clubului CSM Bucureşti.

La rândul săi, Răzvan Ionescu, directorul comercial al Fiat, a declarat: „“Suntem foarte onoraţi de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM Bucureşti, Secţia Handbal Feminin şi avem încredere că echipa va reuşi să obţină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi şi de suportul Auto Italia. Ne dorim, în primul rând, ca CSM Bucureşti să reprezinte handbalul feminin românesc în Europa, în DELO WOMEN’S EHF Champions League la un nivel cât mai înalt şi sperăm ca în 2020 să vedem marca FIAT în Final Four-ul competiţiei. Mult Succes!”

Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM Bucureşti îl vor conduce în cadrul parteneriatului cu Auto Italia, este cel mai de preţ exponent al istoriei mărcii Fiat şi al grupului FCA în Europa, fiind produs prima oară în 1957.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide